Block [content-mast-top] not found!

Az egyesületünk 2002 februárjában alakult, s azóta töretlen lelkesedéssel, de az idők elkívánta változásokkal, változtatásokkal folyamatosan működik.
Szimbólumunk azt fejezi ki, hogy nem csak egy művészeti ág elkötelezettjei vagyunk. A zene, a tánc, a képzőművészet, színművészet minden megjelenési formája iránt érdeklődő, azt gyakorló, vagy éppen tanuló igényére épül tevékenységünk.Tagjaink között vannak pedagógusok, egyetemi hallgatók, képzőművészek, zenészek, táncművészek, előadók és az élet minden területéről. Így színes, sokrétű a programunk is.

Szervezünk művészeti fesztiválokat, találkozókat, pódiumesteket, kiállításokat, művészeti táborokat.Együttműködünk hazai és külföldi művészeti együttesekkel, szervezetekkel.

Támogatjuk a hátrányos helyzetű, a művészetek valamely területén tehetséges fiatalokat. Az integráció jegyében különböző foglalkozásokat, programokat tartunk a fogyatékkal élő fiatalokkal.

Ápoljuk a kapcsolatot határontúli magyar szervezetekkel, így vajdasági, erdélyi, kárpátaljai intézményekkel, civilekkel.

Az egyesület tagjai közé vár minden érdeklődőt, és természetesen szívesen fogadja a célkitűzéseivel azonosulni tudó, és azok megvalósítását segíteni szándékozó támogatók jelentkezését is.

Terveinkről, céljainkról a Csongrád TV Közéleti Mozaik 2017.06.01.-i műsorában beszélgettünk. A stúdióbeszélgetés 16.15-től látható: